Nieuwsflash

AVG privacyverklaring

MSK-arts gaat wederom mee naar de Olympische winterspelen om sporters medisch te begeleiden!

Kies de juiste zorgverzekering om voor contractvrije zorg te kiezen!

Lees verder in de Nieuwsflash...

 

Bekijk ook eens onze facebook-pagina

 

Voor wie is onze kliniek mogelijk een uitkomst?

·Als u klachten heeft van uw rug, schouder, nek of andere gewrichten.

·Als u hoofdpijn, of lage rugpijn heeft, met of zonder uitstraling.

·Als u zich heeft vertild, verdraaid, of bent gevallen waarna u pijnklachten heeft gekregen.

·Als er bij u , ondanks vele onderzoeken, zelfs als deze niets hebben uitgewezen, toch klachten zijn blijven bestaan in uw houdings- en bewegingsapparaat.

· Als u coördinatieproblemen heeft bij sport.

· Of als u uw Rompstabiliteit wilt testen en/of opbouwen ter voorkoming van rug- en nekklachten.

Goede ideeën zijn altijd welkom. Bekijk daarvoor ook eens onze Patiënten-wenskaart onder tabblad Werkwijze

 

Medewerkers-Agenda

 

ab isolator.jpg

Alles wat u wilt weten over uw 1e consult

U heeft een afspraak gemaakt bij onze kliniek. Lees onze site eens rustig door.

Wij verzoeken u een grote handdoek of badlaken mee te nemen en op tijd aanwezig te zijn.

Neem a.u.b. uw identiteitskaart mee en vul voorafgaand de eerste behandeling de patiënten-vragenlijst in voor de arts die zowel via deze link als onder het tabblad in bovenstaand menu onder Werkwijze/Patiënten-vragenlijst  te bereiken is.

Mocht u daartoe niet in de gelegenheid zijn, kom dan 10 minuten vroeger en vul de vragenlijst op de praktijk in. Deze ligt bij de balie voor u klaar.

Indien u verhinderd bent voor een afspraak, dient u dit tijdig bij ons te melden. U kunt ons telefonisch (0512-532251) maar ook per E-mail bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consulten die niet minimaal vierentwintig uur van te voren afgemeld zijn, kunnen in rekening gebracht worden.

De tarievenlijst van al onze behandelingen vindt u op onze website onder het tabblad Werkwijze/tarieven

De vergoeding hangt af van uw verzekering en of u aanvullend verzekerd bent.  De vergoedingenlijst onder tabblad Werkwijze/vergoedingenlijst is recent en wordt zo actueel mogelijk gehouden. U kunt ook zelf uw eigen verzekering raadplegen. Door een verzekering te kiezen die een restitutie polis heeft, bevordert u uw vrije artsen keuze.

Ons officiële adres is de Oosterstraat 26, onze ingang is echter om de hoek van hetzelfde pand naast Torenstraat 4 op de binnenplaats. Voor de routebeschrijving zie ons tabblad Ons Adres.   

Tijdens het eerste consult verdiept de arts zich grondig in uw klachten en de voorgeschiedenis ervan. Naast een algemeen medisch onderzoek naar uw klachten onderzoekt hij tevens de stand en de bewegingsmogelijkheden van bekken, wervelkolom en overige gewrichten, wat onder tabblad OrthoManueel? beschreven staat. Op basis hiervan stelt de arts een behandelplan op en indien u daarmee instemt, wordt er daarna een behandeling ingepland. Na een aantal behandelingen zijn de meeste patiënten in staat zich weer pijnvrij en in evenwicht te bewegen!

Nadat bewegingsbeperkingen opgeheven zijn door de arts, wordt indien de patiënt daarvoor in aanmerking komt, de restcapaciteit van de houdingsspieren en de beweeglijkheid daarvan gemeten op biomechanische apparaten die in de OrthoManuele Revalidatiekliniek gebruikt worden. Het individuele behandelplan wordt aangepast en afgestemd op de uitkomsten daarvan. Samen met de patiënt wordt het behandelplan uitgewerkt met als uitgangspunt om te komen tot volledig Functieherstel van Houdings-en bewegingsapparaat 

Indien noodzakelijk kunt u ook doorverwezen worden voor Fysiotherapeutische behandeling voor overige problemen in uw houdings- en bewegingsapparaat. De Fysiotherapeut zal na de intake en onderzoek een passend advies en behandeling geven, al naar gelang wat nodig is. De Fysiotherapie wordt in vele gevallen ook door uw verzekering vergoed. Raadpleeg ook hiervoor uw eigen verzekering.

U kunt ten aller tijden ook zonder verwijzing van uw behandelend arts bij ons terecht! Onze medische zorg valt buiten het eigen risico van €385,- om.

Ten alle tijde kunt u meedoen aan ons interne Patiënt-tevredenheidsonderzoek (PATIËNTEN-WENSKAART) opdat wij zo onze kwaliteit daar waar mogelijk aan kunnen scherpen. Ons kwaliteitsmanagement systeem volgt de hoogste eisen van de ISO 9001 norm.

Uw waardering voor uw zorgaanbieder (onze praktijkmedewerkers) kunt u nadat uw behandeltraject is beëindigd ook kwijt op www.zorgkaartnederland.nl  (wat tevens onder het tabblad LINKS te vinden is) zodat uw waardering ook landelijk (anoniem) via het internet meegenomen wordt in de beoordeling van onze praktijk.

Indien u onvoorziene klachten heeft opgelopen na een behandeling, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat dit met uw behandelaar besproken kan worden. Ook indien u andere klachten heeft over ons, kunt u bij ons terecht. We nemen uw klacht serieus, en willen niets liever dan samen met u een passende oplossing voor uw klacht zoeken.  Mocht dat onverhoopt niet lukken dan zijn wij aangesloten bij een klachtenregeling