Wij zijn gewoon geopend!

Wij willen echter de verspreiding van het coronavirus helpen voorkomen!
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en van onze beroepsgroepen

Wat vragen wij van u?

 1. Wij vragen u NIET naar de praktijk te komen als u hoest, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts,  benauwheidsklachten of reuk en/of smaakverlies heeft. Wij vragen u ook NIET naar de praktijk te komen als u in quarantaine bent of recent in contact bent geweest met mensen die wel deze klachten hebben of positief op covid-19 zijn getest.
 2. U mag gerust een mondkapje dragen maar dat is niet verplicht. 
 3. Neem een groot schoon groot BADLAKEN mee voor op de behandelbank anders kunnen wij u helaas niet helpen.
 4. Onze wachtkamer binnen is geopend. Zodra u aan de beurt bent haalt de behandelaar u op.
 5. Heeft u een afspraak op de praktijk, kom dan niet te vroeg; gewoon de tijd van uw afspraak aanhouden.
 6. 1 begeleider wordt toegestaan bij kinderen jonger dan 16 jaar, danwel bij hulpbehoevenden.
 7. DESINFECTEER VÓÓRDAT u naar binnen gaat uw handen met de voor u klaar-staande handgel.
 8. Wij kunnen uw temperatuur meten op uw voorhoofd. Bij verhoging of koorts geen toegang.
 9. Voorkom aanraking van uw handen met neus en mond. Mocht u toch moeten niezen of hoesten doe dat in de binnenkant van uw elleboog.

Wat doen wij?

Voortschrijdend inzicht dat Covid-19 besmetting voornamelijk door aerosolen, kleine zwevende vocht deeltjes, waar het virus, een zeer kleine eiwit keten op mee lift, veroorzaakt wordt heeft de stringente adviezen omgebogen. Er is nauwelijks een besmetting terug te voeren op een contact in de open lucht. Vandaar het advies binnenshuis veel te ventileren met buitenlucht. Met het korten van de dagen en het zakken van de buitentemperaturen hebben wij voor een andere, maar zeker niet mindere en een wetenschappelijk bewezen traject gekozen.

Wij hebben lucht ionisators geïnstalleerd. Deze apparaten geven een negatieve lading aan de lucht in onze praktijk. Aan deze “geladen”, lucht binden zich allerlei in de ruimte zwevende partikels ( deeltjes), van stof tot virussen. Via de continue luchtstroom gegenereerd door de “ProAirTech ZX 9000”, worden die in het Hepa filter ( medisch filter)  weggevangen en zodoende de kans op besmetting binnen onze praktijk verkleind. 

 1. Wij letten nog meer op de hygiëne in de praktijk; ontsmetten na elke patiënt onze handen, de tafels, deurklinken, stoelen enzovoorts.
 2. Wij blijven op ma/di/woe/vrijdags telefonisch klaar staan voor u tussen 9.00 – 13.00 uur op 0512-532251
 3. Behandelingen worden gewoon op alle 5 doordeweekse dagen ingepland
 4. Wij geven u geen hand i.v.m. besmettingsgevaar.
 5. Wij verzoeken u voor algemene vragen de website van het RIVM, voor aanvullende informatie over het coronavirus, te raadplegen.
 6. Alle gezondheidsvragen, die telefonisch kunnen worden afgehandeld, zullen wij dan ook telefonisch behandelen en daarvoor kunt u een telefonisch consult met de MSK-ARTS of met uw FYSIOTHERAPEUT aanvragen. We kunnen telefonisch, maar ook via beeldbellen uw problemen en bewegingsbeperkingen bespreken en u specifieke oefeningen adviseren danwel u daarin te begeleiden. Ook telefonische consulten worden door uw aanvullende verzekering vergoed. Check hiervoor uw eigen aanvullende verzekering.

Tot slot: Pas goed op uzelf en uw naasten. Eet gezond, en beweeg dagelijks indien mogelijk.